• Inseminación artificial de pareja (IAC)

  La inseminació artificial, és la tècnica més senzilla per aconseguir l’embaràs, i es tracta d’una tècnica senzilla i econòmica (en casos curosament seleccionats) que consisteix en dipositar el semen de la parella, que prèviament haurà estat tractat al laboratori, a l’interior de l’úter de la pacient.

 • Time-Lapse

  Técnica Nuestro nuevo incubador GERI timelapse, se ha convertido en una herramienta indispensable en el día a día de los tratamientos de reproducción. Es el sistema de incubación de embriones humanos más moderno e innovador que está revolucionando la biomedicina reproductiva mundial. Reproduce la situación natural en un entorno de crecimiento ideal, que permite ver,
 • Inseminación artificial con semen de donante (IAD)

  La inseminació artificial amb semen de donant, és una tècnica que s’aplica a pacients amb problemes greus en la mostra d’esperma, tals com absència total d’espermatozous (azoospèrmia), baixa concentració d’espermatozous (oligozoospèrmia) o espermatozous de mala qualitat (teratozoospèrmia), alteracions genètiques… Es tracta d’un procediment senzill i econòmic que consisteix en la disposició del semen d’un donant (que prèviament haurà estat seleccionat) a l’interior de l’úter de la pacient.

 • Fecundación In Vitro (FIV)

  La Fecundació in Vitro (FIV) és actualment la tècnica pionera en reproducció assistida que ens permet solucionar la majoria de problemes de fertilitat. Aquesta tècnica consisteix en l’extracció dels òvuls de la pacient, que seran fecundats al laboratori amb els espermatozous de la parella o d’un donant (si és el cas). Posteriorment els embrions obtinguts seran introduïts a l’interior de l’úter. El percentatge d’embaràs aconseguit amb aquesta tècnica es troba al voltant del 40% d’èxit.

 • Transferencia de embriones congelados (TEC)

  La transferència d’embrions congelats és una tècnica que apareix com a conseqüència de la Fecundació in Vitro (FIV). Gràcies a l’extracció múltiple d’òvuls que ens permet aquesta última, són també proporcionals els embrions que es poden obtenir al laboratori. No obstant això, degut a que la llei actual i el sentit comú, no ens permeten posar més de tres embrions per transferència, tots aquells embrions sobrants, són congelats, per tal de poder ser utilitzats en cicles posteriors de transferència d’embrions congelats.

 • Biopsia testicular (BT)

  La Biòpsia testicular és una petita intervenció quirúrgica que serveix per valorar, en pacients amb problemes de fertilitat, la presència o absència d’espermatozous al testicle, o per diagnosticar si existeix algun tipus de problema genètic.

 • Congelación de semen

  La congelació de semen és la tècnica que permet la criopreservació de mostres d’esperma de pacients, ja sigui com a previsió de futur, degut a la presència de malalties el tractament de les quals compromet la qualitat de la mostra, o per altres causes com ara determinades intervencions quirúrgiques. Amb aquesta tècnica les mostres poden ser preservades de manera indefinida fins que el propietari les necessiti o decideixi quin ús en vol fer.

 • Preservación de la fertilidad femenina: vitrificación de óvulos

  La preservació de la fertilitat femenina és possible avui en dia gràcies a l’aparició de la vitrificació. La vitrificació és una nova tècnica revolucionària que permet la congelació de gàmetes i embrions de manera ultra-ràpida. D’aquesta manera és possible mantenir oòcits congelats a baixes temperatures durant períodes de temps indefinits i obtenir altes taxes de supervivència i embaràs un cop desvitrificats.

 • No te quedes con ninguna duda

  Nos gusta contarte lo que hacemos, y cómo podemos ayudarte.

 • Pregúntanos
+34 973 288 127 +34 973 273 100