Consulti'ns

  Please prove you are human by selecting the heart.

  Accepto que les meves dades personals siguin tractades per Centre d´infertilitat i reproducció humana de Lleida, S.L. per la gestió de la comanda o servei.
  Accepto que Centre d´infertilitat i reproducció humana de Lleida, S.L. m'enviï informació comercial de les seves ofertes i serveis.

  Nota Legal:
  Centre d´infertilitat i reproducció humana de Lleida, S.L. és la responsable del tractament de les dades de caràcter personal contingudes en aquest document.
  Finalitat: Tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat, realitzar la facturació i el cobrament del mateix.
  Legitimació: Relació contractual.
  Termini de conservació de les dades: Les dades proporcionades se conservaran mentre continuï la relació comercial o durant els anys necessaris per acomplir amb les obligacions legals.
  Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat en els casos en que existeixi una obligació legal.
  Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les dades en info@fivlleida.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://fivlleida.cat/proteccio-de-dades/

  Centre col·laborador

   

  +34 973 288 127 +34 973 273 100