Canvis en el nostre equip.

IMG_0051El nostre company Jordi Cortada ha estat recentment nomenat gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària d’ Alt Pirineu i Aran.

En conseqüència s’ ha vist obligat a deixar de manera temporal totes les tasques que desenvolupava amb nosaltres en l’ àmbit de la reproducció assistida com la inseminació artificial i la fecundació in vitro per dedicar-se en exclusivitat a dirigir les dues regions sanitàries.

En el seu lloc s’ ha incorporat la Montse Balletbó a qui li donem una càlida benvinguda i esperem que es senti ben a gust i acollida en el nostre equip.

Es tracta d’ una excel.lent professional en l’ àmbit del laboratori clínic que estem segurs que aportarà un valor afegit a la nostra tasca diària d’ ajudar a ser pares i mares.

Com sempre, tot l’ equip continua amb la il.lusió i la professionalitat i estem al vostre servei per aconseguir junts l’ objectiu.

Des de FIV Lleida volem felicitar per aquesta gran responsabilitat al nostre company i li desitgem molts encerts a favor de la ciutadania.

Deixa un comentari